Results 1 to 3 of 3

Thread: No Audio Onyx Plus with Home Kit

  1. #1
    ChiCubs is offline
    Junior Member
    ChiCubs's Avatar
    Joined: Nov 2016 Posts: 2

    No Audio Onyx Plus with Home Kit

    I use my Onyx Plus in my car and at with a home kit at work.. The audio works fine when I am in the car but when I plug it in to the home dock, I don't hear anything. I have a strong signal and I use an AUX cable so I can use my headphones.. I have replaced the home dock with a brand new one. I've bought a new AUX cable. I've tried different headphones and none of those seem to fix the problem. I'm wondering if there is a button that I accidentally hit at some point. I've had the radio over a year and the audio issue just came up a week ago.

    Thanks for any help

  2. #2
    SiriusBuzz is offline
    Head Honcho
    SiriusBuzz's Avatar
    Joined: May 2007 Posts: 2,674
    Have you checked the volume?

    To adjust the audio level:

    1. Press menu/alerts.
    2. Press downhighlight Audio Level and press theSelect button.
    3. Press leftto decrease or rightincrease the audio level.
    4. Press the Select button to confirmthe new audio level.
    5. Press and hold menu/alerts to returnto the main display screen.

    Your car dock might be adjusting or compensating for a lower volume because the speakers are powered -- your headphones are not.
    Charles LaRocca
    SiriusBuzz Founder

  3. #3
    ChiCubs is offline
    Junior Member
    ChiCubs's Avatar
    Joined: Nov 2016 Posts: 2
    Yeah, I tried to turn it up all the way..

  4. Ad Fairy Senior Member

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •