Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: I keep getting unsubscribed from SiriusXM

  1. #11
    Dave F 1978 is offline
    Junior Member
    Dave F 1978's Avatar
    Joined: Mar 2016 Posts: 1
    I have an Alpine CDE-124SXM tuner using the SVX100V1 sat tuner and about 3 week ago it started the subscription loss when I turn the vehicle off. XM customer service is saying it the radio but I do get the XM no subscription music on channel 001.

  2. #12
    Mplulse3g is offline
    Junior Member
    Mplulse3g's Avatar
    Joined: Aug 2016 Posts: 2
    Quote Originally Posted by Dave F 1978 View Post
    I have an Alpine CDE-124SXM tuner using the SVX100V1 sat tuner and about 3 week ago it started the subscription loss when I turn the vehicle off. XM customer service is saying it the radio but I do get the XM no subscription music on channel 001.

    I am having the same problem. Have you found any solution? I have a alpine cde-sxm145bt radio.

  3. #13
    Bknysz is offline
    Junior Member
    Bknysz's Avatar
    Joined: Sep 2017 Posts: 1

    Sirius XM unsubscribes when car turned off

    Quote Originally Posted by n1ne1 View Post
    I know this is an old forum but I just started having this exact problem 2 days ago,everytime I turn off the car I lose activation.I have the sxv100 connected to a JVC kwnt810 navigation unit...I called xm a few times and went through steps and still no fix...I will not call back again because I get connected to someone who can barely speak english every time and I can hardly understand them..Do you suggest trying to replace the tuner???

    I have a 2017 Outback - I'm in the middle of an XM subscription after the free trial ended. This just started happening. SiriusXM support people said I had to go through dealership. Any other resolutions to this proble?. Have not contacted dealer yet. I've refreshed many times, and get unsubscribed when I turn the car off.
    Thanks,
    Barb

  4. #14
    paulyjsob is offline
    Junior Member
    paulyjsob's Avatar
    Joined: Oct 2017 Posts: 2
    Any solution to this? Getting same problem on my 15 Acura mdx..

  5. Ad Fairy Senior Member
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •