Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 54

Thread: After subsciption update radio now not active

  1. #11
    leres is offline
    Junior Member
    leres's Avatar
    Joined: Jun 2011 Posts: 6
    Sounds like this is confined to older Sirius radios.

    I have a lifetime on my radio; what kind of subscriptions do you other folks have?

  2. #12
    overit is offline
    Junior Member
    overit's Avatar
    Joined: Jul 2012 Location: Detroit Posts: 4
    I have a Starmate Replay. My subscription renews once a year, up until today that is. I've received the same results with customer service as others on the forum. My radio still won't operate. This has pushed me past the point of no return. I'm canceling my service as soon as I can bring myself to sit and deal with the less than subpar customer service again... I had to laugh though when the english as a second-language rep tried to sell me another radio at the end of the call. I feel like an idiot, being this upset over something that doesn't have a pulse. Any dealing with SIRIUS is torturous at best. Howard sucks without Artie anyway...

  3. #13
    m75_tech is offline
    Junior Member
    m75_tech's Avatar
    Joined: Jul 2012 Posts: 3
    Lifetime on the ST2 since Feb. '06, 2nd radio since '08. I have a feeling we'll be lucky to see service again by the weekend.

    There is another thread here that mentions the outage (not a member, just found by googling).

  4. #14
    m75_tech is offline
    Junior Member
    m75_tech's Avatar
    Joined: Jul 2012 Posts: 3
    Ok, I can confirm that my unit is working again. "Subscription updated" and have access to channels now, though I haven't checked them all. Glad they got it fixed and I hope all of your radios are back as well.

  5. #15
    leres is offline
    Junior Member
    leres's Avatar
    Joined: Jun 2011 Posts: 6
    Mine SCH2P started working again at 8:04pm PDT.

  6. #16
    overit is offline
    Junior Member
    overit's Avatar
    Joined: Jul 2012 Location: Detroit Posts: 4
    Checked this morning and mine's working again.

  7. #17
    tpollauf is offline
    Junior Member
    tpollauf's Avatar
    Joined: May 2012 Location: Toledo, Ohio Posts: 17
    Quote Originally Posted by overit View Post
    Checked this morning and mine's working again.

    Wish I could say the same. Checked mine a few minutes ago ... still DEAD Off to work. Hope it is back up & running in about 8 hours when I return!

  8. #18
    cdach2000 is offline
    Junior Member
    cdach2000's Avatar
    Joined: Jul 2012 Location: NJ Posts: 2
    Starmate Replay ST2 - Signal went out yesterday morning. Rebooted, tried sending activation. My unit is still dead this morning. I'm glad Howard is off this week.

  9. #19
    tpollauf is offline
    Junior Member
    tpollauf's Avatar
    Joined: May 2012 Location: Toledo, Ohio Posts: 17
    OK, finally back up & listening Now I have to remember where all my presets were

  10. #20
    overit is offline
    Junior Member
    overit's Avatar
    Joined: Jul 2012 Location: Detroit Posts: 4
    glad to hear it!
    Quote Originally Posted by tpollauf View Post
    OK, finally back up & listening Now I have to remember where all my presets were

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •