Results 1 to 4 of 4

Thread: Internal Antenna Quit SL2

Hybrid View

  1. #1
    homerandpooh is offline
    Junior Member
    homerandpooh's Avatar
    Joined: Aug 2010 Posts: 3

    Question Internal Antenna Quit SL2

    SL2 works perfect docked or with antenna headphones but will not acquire satellite signal on its own. It did up until recently. Did a setting somehow get changed? Could something internally have been broken? I use this when riding on my motorcycle. All I have now is a over-priced MP3 player. Please help.

  2. #2
    my name is matt is offline
    Enthusiast
    my name is matt's Avatar
    Joined: Apr 2009 Location: Chicago Posts: 123
    Hmmm. I wonder if I spoke to you today.

    It's tough to tell sometimes exactly what is wrong with these units. So no matter where you go portably, you get no signal at all?

  3. #3
    homerandpooh is offline
    Junior Member
    homerandpooh's Avatar
    Joined: Aug 2010 Posts: 3
    Outside standing under a clear sky, nothing. In the car dock or with the antenna headphones, strong signal. I'm wondering if it isn't a break somewhere on the circuit board. I've read some posts in here to that effect. I wonder if that's what it is can it be fixed.

  4. #4
    my name is matt is offline
    Enthusiast
    my name is matt's Avatar
    Joined: Apr 2009 Location: Chicago Posts: 123
    I know that the repair guy that we use won't be able to fix it. They are too small once you open them up and are hard to resolder by hand.

  5. Ad Fairy Senior Member

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •